📞 210 3233401, 210 3233402

Μαΐ 29, 2017

0

Μαρία Βάσσιου –    Ο Καναπές

Η κ. Βάσσιου Μαρία μοιράστηκε μαζι μας την εμπειρία της με τον καρκίνο με ενα όμορφο πρωτότυπο ποίημα. Σας ευχαριστουμε! 3/5/2017 Ήρθε το φθινόπωρο και είναι άνοιξη και είμαι στον μπεζ τον καναπέ. Πονούσα όταν ήρθα πολύ, πέρασαν οι πόνοι ..

Απρ 20, 2017

0

Σεμινάριο επιμόρφωσης στους εθελοντές του Αγκαλίαζω                                                 2 Απριλίου 2017

Στο πλαισιο της ευαισθητοποιησης, εκπαιδευσης και συνεργασιας με αλλους φορεις το ΚΗΨΥΑΚ της ΕΚΨ&ΨΥ παρευρεθηκε στον χώρο του Αγκαλιαζω τον ομιλο εθελοντων κατα του καρκινου. Μιλησε στους εθελοντες με βαση την εμπειρια του και τις γνωσεις των επαγγελματιων υγειας που ..

Μαρ 2, 2017

0

Πρακτική Άσκηση για φοιτητές κοινωνικής εργασίας στην ΕΚΨ&ΨΥ-ΚΗΨΥΑΚ 

Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας, ενέκρινε τη λειτουργία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Φορέα μας ως Πλαισίου Πρακτικής Άσκησης για φοιτητές κοινωνικής εργασίας, καθώς πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για την πιστοποίηση υπηρεσιών ..

Φεβ 14, 2017

0

«Η συμβολή της Τέχνης στη θεραπεία του καρκίνου». 

«Η συμβολή της Τέχνης στη θεραπεία του καρκίνου». Το Κέντρο Ημέρας για ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο του φορέα μας συμμετέχει στην 5η Εκπαιδευτική Ημερίδα Ψυχοογκολογίας με εισήγηση της χοροθεραπεύτριας Α. Παΐζη. Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, 9.30-14.30, στο κεντρικό αμφιθέατρο του νοσοκομείου ..

Φεβ 14, 2017

0

Καρκίνος: ένας ψυχογενής αυτοκράτορας

Έχοντας χάσει τη μητέρα μου στα 52 της από καρκίνο του μαστού, μεγάλωνα με το φόβο πως ο καρκίνος θα χτυπήσει τελικά την πόρτα μια και θα αποτελέσει την αιτία και του δικού μου θανάτου. Έτσι, από πολύ νέα ξεκίνησα ..

Φεβ 1, 2017

0

4 Φεβρουαρίου-Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2017– Ένα ευρύ φάσμα ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών συνεχίζει να παρέχει δωρεάν για 16η χρονιά το Κέντρο Ημέρας για την Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο (Κ.Η.ΨΥ.Α.Κ.) της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (www.ekpse.gr). Στόχος του Κ.Η.ΨΥ.Α.Κ. είναι να βοηθήσει ..

Ιούλ 24, 2016

0

Συνέντευξη του ψυχιάτρου Δημήτρη Σακελλάρη, επιστημονικού υπεύθυνου της Ψυχοογκολογίας, στον Alpha 989 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

H συνέντευξή του ψυχιάτρου-ψυχαναλυτή, κου Δημήτρη Σακελλάρη από το Κέντρο Ημέρας της Ψυχοογκολογίας, στο Ραδιόφωνο του Αλφα 989, στην εκπομπή «ΠΑΡΕΑ» του δημοσιογράφου Τάκη Αλεξανδράκη που μεταδόθηκε το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. http://www.alpha989.com/Media.aspx?a_id=1338&item=19015&prodId=182

Ιούλ 24, 2016

0

Δελτίο Τύπου: Συνεργασία της Ψυχοογκολογίας με το Δήμο Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής υλοποιεί δράσεις για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων όπως το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο κλπ. Ενισχύοντας την ανάληψη πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και την αναβάθμιση της σχεδιαζόμενης και ..

Ιούλ 24, 2016

0

Δελτίο Τύπου Παγκόσμια Ημερα κατα Καρκινου

Αγαπητοί, Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, που γιορτάζεται στις 4 Φεβρουαρίου, καθώς και τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε εσάς και τους αναγνώστες σας για τη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για Ψυχολογική Υποστήριξη ..

Ιούλ 24, 2016

0

«Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής των Γυναικών με Καρκίνο και των Οικογενειών τους»

Το Κέντρο Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας, σε συνεργασία με το Γραφείο Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αθηναίων, σας προσκαλούν στην ημερίδα «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής ..