📞 210 3233401, 210 3233402

«Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής των Γυναικών με Καρκίνο και των Οικογενειών τους»

Ιούλ 24, 2016

0

«Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής των Γυναικών με Καρκίνο και των Οικογενειών τους»

Το Κέντρο Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας, σε συνεργασία με το Γραφείο Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αθηναίων, σας προσκαλούν στην ημερίδα «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής των Γυναικών με Καρκίνο και των Οικογενειών τους». Διοργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας στην Αττική (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 (Ώρες: 10:00-13:30) στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού «ΑΘΗΝΑ 9.84» (Τεχνόπολις, Γκάζι).

Γενικός σκοπός του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης είναι η αλλαγή της στάσης της κοινότητας απέναντι στην ψυχική νόσο και η προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, η προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και η πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, καθώς και η ψυχοκοινωνική επανένταξη των ψυχικά ασθενών στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης που επιτελείται στη χώρα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ειδικός στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχολογικής υποστήριξης καρκινοπαθών και των οικογενειών τους. Θα υλοποιηθεί από ειδικούς της ψυχικής υγείας (ψυχολόγος, ψυχίατρος, χοροθεραπεύτρια) μέσω θεωρητικών εισηγήσεων και βιωματικού δρώμενου. Θα ακολουθήσει συζήτηση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα για θέματα που τους προβληματίζουν. Μετά το τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2105210645, 2103233401

Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekpse.gr

 

image-article-3

Share this :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *